آشنایی کپسول اکسیژن

کپسول یا سیلندرهای اکسیژن با حجم های متفاوتی در بازار موجود است و رایج ترین آنها که در پزشکی کاربرد دارند عبارتند از:

2 لیتری

5 لیتری

10 لیتری

20 لیتری

40 لیتری

مهمترین عامل در انتخاب حجم کپسول برای بیمار میزان نیاز به اکسیژن بیمار می باشد چرا که قاعدتا کپسولهای با حجم بیشتر زمان بیشتری میتوانند اکسیژن رسانی کنند ولی از طرفی چنانچه بخواهید برای انتقال بیمار از کپسول استفاده کنید باید از کپسولهای کوچکتر استفاده کنید تا حمل و نقل آن آسانتر باشد.

کپسولها توسط شرکتهای مختلف و با اسامی متنوعی در بازار موجود هستند. قبل از شیوع بیماری کوید 19 اکثر کپسولهای مجود در بازاروارداتی و از کشور چین بود ولی بعد از آن به علت بالا رفتن تقاضا کپسولهای ایرانی نیز به بازار آمد که از نظر قیمتی کمی ارزانتر است.

برای استفاده از کپسول لازم است که یک عدد مانومتر به دریچه  کپسول وصل گردد. با مانومتر شما می توانید میزان خروجی اکسیژن را تنظیم نمایید علاوه بر این اکسیژن مرطوب را به بیمار بدهید. شما میتوانید بر اساس نیاز بیمارتان به اکسیژن از کانولا یا سوند بینی (زیر 5 لیتر در دقیقه) و ماسک (بالاتر از5 لیتر در دقیقه) استفاده نمایید که تعیین آن بر اساس نظر پزشک یا پرستار می باشد.

کپسولهای اکسیژن همگی قابلیت شارژ شدن دارند به طوری که بعد از خالی شدن سیلند باید به مراکز مجاز شارژ کپسول مراجعه کنید تا آنها را با دستگاه مخصوص شارژ نمایند.

آنچه که همیشه برای مصرف کنندگان کپسول اکسیژن مطرح است این است که یک کپسول چه مدت زمانی می تواند به بیمار اکسیژن رسانی کند. سه فاکتور در این امر دخیل هستند که عبارتند از 1-حجم کپسول

2- میزان فشار اکسیژن داخل کپسول

3- میزان فلو یا جریان  اکسیژن مورد نیاز بیمار

برای دریافت پاسختان بهتر است با ورود به لینک زیر ویدئوی آن را مشاهده نمایید.

www.aparat.com/v/9Aq6V

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره همراه 09133017706 و 09133686973 تماس بگیرید و یا اینکه جهت ثبت سفارش اینترنتی به آدرس سایت فروشگاهی که در زیر آمده مراجعه نمایید.

www.hamiane-salamat.ir